Aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE (2200)

Aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE (2200)

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina aramidna vlakna pakovanje impregnated sa ptfe (aiflon 2200) proizvođači i dobavljači opremljena sa profesionalnim aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa ptfe (aiflon 2200) fabrika. Aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE artikla:...

Product Details

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina aramidna vlakna pakovanje impregnated sa ptfe (aiflon 2200) proizvođači i dobavljači opremljena sa profesionalnim aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa ptfe (aiflon 2200) fabrika.

Aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE

Artikal:AIFLON 2200

Opis:

Detaljni opis proizvoda: Aramidna vlakna sa pakovanjem natopljeni sa PTFE

Aramidna vlakna pakovanje AIFLON 2200Aramid vlakana pakovanje pletenu od visokokvalitetnog aramidna vlakna sa PTFE-lmpregnation i lunricant aditiv. Izuzetno teško nositi. To pokazuje dobar hemijska otpornost, visoka elastičnost i veoma niske hladno flow.Compare sa otherkinds se pakujem, to mogu da se odupru ozbiljnije medija i viši perssure. Preporuka: A minimalni otvor tvrdoća 60HRC.

Aplikacija:Univerzalni pakovanje, može da se koristi za pumpe u svim tipovima hemijske industrije suchas, petrohemijskoj, farmaceutske, hranu i šećer industrija, pulpa i papir Mils, napajanje ststions itd. TT je takođe biti postignuto dugotrajno pakovanje sposobne da podnesu zrnasti i abrazivni applocatons, preporučuje se za servis na co steam.solvents,liquefied gasova, šećer sirup i drugih abrazivnih tečnosti. Za toplu vodu aplikacije može se koristiti i uncooled do 160¡æ.

Ograničenja usluge

T

280

PH

2-12

V

25m/s

Rotiranje

25bar

Rotacioni

100bar

Ventil

200bar

D(g/cm³)

1.4

Forme za nabavku:

2-5kg/rol

R2200 prsten za pakovanje

Relativna ključne reči:

Aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE Kina aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE snabdevač aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa PTFE proizvođača aramidna vlakna sa pakovanjem natopljeni sa PTFE fabrike


Hot Tags: aramidna vlakna pakovanje natopljeni sa ptfe (2200), Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika

Istraga

Srodni proizvodi