Grafitni pakovanje sa uglovima grafitna (Aiflon 2010)

Grafitni pakovanje sa uglovima grafitna (Aiflon 2010)

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina grafitom pakovanje sa grafitna uglove (aiflon 2010) proizvođači i dobavljači opremljena sa profesionalnim grafitom pakovanje sa fabrikom grafitna uglove (aiflon 2010). Grafitni pakovanje sa grafitna uglove artikla:...

Product Details

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina grafitom pakovanje sa grafitna uglove (aiflon 2010) proizvođači i dobavljači opremljena sa profesionalnim grafitom pakovanje sa fabrikom grafitna uglove (aiflon 2010).

Grafitni pakovanje sa grafitna uglovima

Artikal:Aiflon 2010

Opis: Dijagonalno pletenu iz proširene fleksibilan grafita, armirano u uglovima širom sa grafitna visokog kvaliteta. Ovaj uglove i telo neka bude tri puta otporniji na izbočine i takođe povećati pritisak predaje mogućnosti u odnosu na 2000.

Detaljni opis proizvoda: Grafitom pakovanje sa grafitna uglovima

Dijagonalno pletenu iz proširene fleksibilan grafita, armirano u uglovima širom sa grafitna visokog kvaliteta. Ovaj uglove i telo neka bude tri puta otporniji na izbočine i takođe povećati pritisak predaje mogućnosti u odnosu na 2000.

APPLICATIONG:

Može da se koristi u mnogim zahtevnim aplikacijama, dinamika i statika. Posebno pogodne za visokih temperatura i visokog pritiska servisa u ventili, pumpe, ekspanzija zglobova, mikseri i agitatori pulpa i papir, elektrane i hemijska fabrika itd.

LIMITI ZA SERVIS:

Stil

2010

Temperatura

-200 ~ +550 0 C

Pritisak otvor brzina

Rotiranje

25 bara-20m/s

Rotacioni

100 bara-2m/s

Ventil

300 bara-2m/s

PH opseg

0~14

Density(appr.)

1.0~1.3g/cm3

FORME ZA NABAVKU:

na koturove od 1 do 5 kg, drugi paket po želji.

za pakovanje prstenje---R2010

kao iseиeno dužina

Relativna ključne reči:

Grafitni pakovanje sa grafitna uglove Kina grafitom pakovanje sa grafitna uglove grafitom pakovanje sa grafitna uglove snabdevač grafitom pakovanje sa grafitna uglove proizvođača grafitom pakovanje sa uglovima grafitna fabrike


Hot Tags: grafitni pakovanje sa grafitna uglovima (2010), Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika

Istraga

Srodni proizvodi