Grafitni pakovanje sa PTFE Impregnation(2000P)

Grafitni pakovanje sa PTFE Impregnation(2000P)

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina grafitom pakovanje sa ptfe oplodnja (aiflon 2000p) proizvođači i dobavljači opremljena sa profesionalnim grafitom pakovanje sa ptfe oplodnja (aiflon 2000p) fabrika. Grafitni pakovanje sa PTFE oplodnja artikla: Aiflon 2000 P...

Product Details

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina grafitom pakovanje sa ptfe oplodnja (aiflon 2000p) proizvođači i dobavljači opremljena sa profesionalnim grafitom pakovanje sa ptfe oplodnja (aiflon 2000p) fabrika.

Grafitni pakovanje sa PTFE oplodnja

Artikal:Aiflon 2000 P

Opis: Se sastoji od proširene fleksibilan grafita, koji su ojačanih tekstilna vlakna, sa PTFE oplodnja. U poređenju sa tradicionalnim grafitom pakovanje, ima odličan presjeka stezanje, strukturne snage i veoma nizak trenje-vrednost, habanje otporan, ipak prijatan shaft i zaustavljanju.

Detaljni opis proizvoda: Grafitom pakovanje sa PTFE oplodnja

APPLICATIONG:

Može da se koristi u mnogim zahtevnim aplikacijama, dinamika i statika. Posebno pogodne za visokih temperatura i visokog pritiska servisa u ventili, pumpe, ekspanzija zglobova, mikseri i agitatori pulpa i papir, elektrane i hemijska fabrika itd.

LIMITI ZA SERVIS:

Stil

2000P

Temperatura

+2800 C

Pritisak

Otvor brzina

Rotiranje

25 bara-25m/s

Rotacioni

100 bara-2m/s

Ventil

300 bara-2m/s

PH opseg

0~14

Density(appr.)

1.3 ~ 1,5 g/cm3

FORME ZA NABAVKU:

Na koturove od 1 do 5 kg, drugi paket po želji.

za pakovanje prstenje---R2000P

kao iseиeno dužina

Relativna ključne reči:

Grafitni pakovanje sa PTFE oplodnja Kina grafitom pakovanje sa PTFE oplodnja grafitom pakovanje sa PTFE oplodnja snabdevač grafitom pakovanje sa PTFE oplodnja proizvođača grafitom pakovanje sa PTFE oplodnja fabrike

Hot Tags: grafitni pakovanje sa ptfe oplodnja (2000p), Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika

Istraga

Srodni proizvodi