Nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten

Nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna nazubljena Zaptivna sa fabrikom labavo spoljni prsten. Nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten artikla: SM 6400JR opis: nazubljena Zaptivna sa...

Product Details

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna nazubljena Zaptivna sa fabrikom labavo spoljni prsten.

Nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten

Artikal:SM 6400JR

Opis: Nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten

Detaljni opis proizvoda: Nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten

Nazubljena metalik Zaptivna Aiflon je Preferirani Zaptivna kada poboljšane performanse na niskim raspored sedenja naglašava se zahteva. Izloženo je odlična anti-blow-izlaz svojstva povezana sa je pouzdano od foka solidan metal na metal, kombinovan sa meko zaptivanje lice da pruži oštrije joint. To je naročito pogodan za aplikacije gde Visoka temperatura, pritisak i fluktuirajućih uslovi su je naišao. Bezmetalna korice slojeve uverite se da ANKERI nije oštećena, čak i u ekstremnim tovara. Ovaj Zaptivna je jedan idealan zamena za problem aplikacije povezane sa elastiиan brtve, za izmenjivače, sudovi i reaktora i razne PRIRUBNICE veze. (Pritisak: (6,4 ~ 25Mpa)

Na debljinu grafita ili PTFE lice je obično 0.5mm.

U zavisnosti od centriranja prsten sa jeftiniji materijal (normalno: CS) i Tanje debljine (normalno: 1.5 mm) za stil 6400 SJ, mozda je ekonomiиniji od 6400JR.

Relativna ključne reči:

Nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten Kina nazubljena zaptivačem sa labav spoljni, nazubljena Zaptivna sa snabdevač nazubljena zaptivačem labavo spoljni prsten sa labav spoljni prsten proizvođača nazubljena zaptivačem prizvuk labavo spoljni prsten fabrika


Hot Tags: nazubljena Zaptivna sa labav spoljni prsten, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika

Istraga

Srodni proizvodi