Nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu

Nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu sm 6400jr proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu sm 6400jr fabrika. Nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu artikla: SM 6400JR opis: nazubljena Zaptivna sa...

Product Details

Cixi Aiflon zaptivanje materijala Co., Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu sm 6400jr proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu sm 6400jr fabrika.

Nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu

Artikal:SM 6400JR

Opis: Nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu

Detaljni opis proizvoda: Nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu

Nazubljena metalik Zaptivna Aiflon je Preferirani Zaptivna kada poboljšane performanse na niskim raspored sedenja naglašava se zahteva. Izloženo je odlična anti-blow-izlaz svojstva povezana sa je pouzdano od foka solidan metal na metal, kombinovan sa meko zaptivanje lice da pruži oštrije joint. To je naročito pogodan za aplikacije gde Visoka temperatura, pritisak i fluktuirajućih uslovi su je naišao. Bezmetalna korice slojeve uverite se da ANKERI nije oštećena, čak i u ekstremnim tovara. Ovaj Zaptivna je jedan idealan zamena za problem aplikacije povezane sa elastiиan brtve, za izmenjivače, sudovi i reaktora i razne PRIRUBNICE veze. (Pritisak: (6,4 ~ 25Mpa)

Na debljinu grafita ili PTFE lice je obično 0.5mm.

U zavisnosti od centriranja prsten sa jeftiniji materijal (normalno: CS) i Tanje debljine (normalno: 1.5 mm) za stil 6400 SJ, mozda je ekonomiиniji od 6400JR.

Relativna ključne reči:

Nazubljena Zaptivna sa nazubljenom Kina zaptivačem spoljni prsten sa nazubljenom zaptivačem spoljni prsten sa nazubljenom snabdevač zaptivačem spoljni prsten sa spoljnom prstenu proizvođača nazubljena zaptivačem sa spoljnom prstenu fabrike


Hot Tags: nazubljena Zaptivna sa spoljnom prstenu, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika

Istraga

Srodni proizvodi